Waarom VoorDeeg

De broodcultuur van Nederland is binnen Europa onderscheidend.
In ons land heeft elke regio eigen broodtradities. Zo is er Twentse krentenwegge, Fries suikerbrood en Limburgs roggebrood.

Daarnaast is er een groot aanbod aan broodvariaties vanuit grondstoffabrikanten.
Dit geeft de mogelijkheid aan ieder bedrijf om eenvoudig een completer assortiment te maken met broodspecialiteiten .

Echter, er kan nog een (kwaliteits)slag gemaakt worden! Met voordeeg kun je unieke producten maken, die alleen bij jouw bedrijf te koop zijn!

In overleg met jou maken wij graag de stap om met VoorDeeg je unieke eigen topkwaliteit specialiteiten te maken. Jouw speciale broodsoorten, jouw winnaars! Broodsoorten die uniek zijn voor jouw bakkerij, gemaakt vanuit basisgrondstoffen. Met hieraan toegevoegd fermentatie- en thermische processen.

Met uitgebreide kennis op het gebied voor het toepassen van diverse soorten voordegen, wil Koen je graag ondersteunen. Denk aan het optimaliseren van recepten, productie- en bakprocessen voor eigen broodspecialiteiten. Hierdoor verminderen je kosten substantieel en verhoogt je productkwaliteit. Verder kan Koen medewerkers trainen of productieprocessen voor voordeegtechnologie begeleiden.

Jouw en onze input maakt je receptuur uniek en verhoogt de broodkwaliteit voor jouw broodspecialiteiten. Hierdoor creƫer je trouwe en tevreden klanten en het verhoogt de omzet!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van voordeeg, training of advies? Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in